ΟΕΛΜΕΚ - ΕΚΟ

Καθηγητές/Καθηγήτριες Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

Aγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλουμε προς διάφορες εταιρείες για παροχή εκπτώσεων στα μέλη της Οργάνωσής μας, έχουμε έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΚΟ. Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει την επιστροφή μετρητών σε καύσιμα ή/και άλλα προϊόντα της επιλογής σας, από όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ Παγκύπρια.

Η επιστροφή θα είναι ανάλογη της κατανάλωσης καυσίμων σε οχήματα δικά σας ή της οικογένειάς σας, όπως επίσης και για τη χρήση πετρελαίου και υγραερίου θέρμανσης.

Η επιστροφή μπορεί να ανέλθει μέχρι τα 4 σεντ ανά λίτρο καυσίμου για κάθε συμμετέχοντα. Το ύψος επιστροφής θα εξαρτηθεί από την συνολική κατανάλωση των μελών που θα συμβληθούν με το πρόγραμμα. Παράλληλα, το ποσό της επιστροφής θα πιστωθεί στο λογαριασμό του μέλους μας τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η μόνη ενέργεια που θα πρέπει να κάνουν τα μέλη μας, είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή ΕΚΟ Smile App και να δηλώσουν το ΠΜΠ τους στο σημείο που αναγράφει μοναδική ταυτότητα προγράμματος. Επίσης, κάθε φορά που επισκέπτονται ένα πρατήριο ΕΚΟ για αγορά καυσίμων θα πρέπει να δίνουν τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους για να πιστώνεται ο λογαριασμός τους ΕΚΟ smiles.

Σημείωση: Σε περίπτωση που είστε χρήστες του ΕΚΟ Smile App και δεν εμφανίζεται το πεδίο «Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα», η εφαρμογή ΕΚΟ Smile App θα πρέπει να γίνει «update» μέσω του Playstore. Οδηγίες επισυνάπτονται.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας: Κώστας Χατζησάββας

Λευκωσία, 26 Ιουλίου 2022

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ. 103-611.2022