facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
ΟΕΛΜΕΚ: Το Κράτος οφείλει να στηρίξει και τον πολιτισμό
 
 
 
 
Ημερομηνία: 16-04-2020

 

 

Τ.Θ. 28917,

2084 ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΗΛ. 22- 378480 , 22-379590,

ΦΑΞ. 22-379430, 22-379550

E-MAIL: info@oelmek.com.cy

Website: www.oelmek.com.cy

ΟΕΛΜΕΚ: Το Κράτος οφείλει να στηρίξει και τον πολιτισμό

 

Σε μια κρίσιμη περίοδο, που η προσπάθεια όλων μας επικεντρώνεται στο πως θα προστατεύσουμε τις ζωές και την υγεία των συνανθρώπων μας, η ΟΕΛΜΕΚ θεωρεί εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι πρέπει να στηριχθούν θεσμοί και τομείς που άπτονται άμεσα με την κουλτούρα και τη πνευματική ζωή του τόπου μας.

Ορθά η κυβέρνηση εξήγγειλε μέτρα στήριξης για τους φοιτητές, τους εργαζόμενους, τον  τουρισμό, τη βιομηχανία και τους επιχειρηματίες.

Η ΟΕΛΜΕΚ Θεωρεί, όμως, ότι επιβάλλεται να εξαγγελθούν και μέτρα στήριξης του πολιτισμού και των ανθρώπων του. Το έργο και η προσφορά αυτών των ανθρώπων στην ιστορική πορεία του τόπου μας είναι διαχρονικό και πολύ σημαντικό. Κατά συνέπεια, σήμερα που οι άνθρωποι του πολιτισμού υποφέρουν και έχουν δεχτεί ένα καίριο πλήγμα, λόγω των μέτρων, που πολύ σωστά λήφθησαν για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, το κράτος πρέπει να έλθει αρωγός και να βοηθήσει άμεσα τους ανθρώπους του πολιτισμού.

Ο πολιτισμός και οι ρίζες μας είναι αυτά που κρατούν όρθια την πατρίδα μας εδώ και χιλιάδες χρόνια.  Έχουμε λοιπόν, όλοι καθήκον να βοηθήσουμε να αντεπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετωπίζει σήμερα.

Ως ΟΕΛΜΕΚ, που θέτει την κουλτούρα και τον πολιτισμό στις άμεσες προτεραιότητες της, αφού είναι άμεσα συνυφασμένα με το έργο που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί μέλη της, έχει τη διάθεση να συμβάλει σ’ αυτή την προσπάθεια, σύμφωνα με τις ανάγκες που θα διαπιστωθούν.

 

 

Ο  Πρόεδρος                                                Ο  Γεν.  Γραμματέας

Κώστας Χατζησάββας                                   Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Λευκωσία,   15  Απριλίου  2020

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ.  0311-295.2020

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ