facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
H ΟΕΛΜΕΚ σε σύσκεψη των Οργανώσεων των Κρατικών Υπαλλήλων και της ΕΤΥΚ για τα θέματα της οικονομίας
 
 
 
 
Ημερομηνία: 31-07-2012

Συνήλθαν σήμερα σε κοινή σύσκεψη οι Οργανώσεις των κρατικών υπαλλήλων ΠΑΣΥΔΥ, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ, ΟΕΔΕ, Συνδέσμων Αστυνομίας, Συνδέσμων Κυπριακού Στρατού και της ΕΤΥΚ και ασχολήθηκαν με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα θέματα που σχετίζονται με τη σοβαρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κυπριακή οικονομία.

 

Ειδικότερα οι Οργανώσεις έτυχαν ενημέρωσης για τις συναντήσεις που είχε η ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ με την Τρόικα και αντάλλαξαν απόψεις πάνω στις συστάσεις του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το εθνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της Κύπρου για το 2012.

Οι Οργανώσεις εξέφρασαν από κοινού την απαίτηση για πλήρη ενημέρωση όσον αφορά τα πραγματικά ελλείμματα του δημόσιου και του τραπεζικού τομέα και αναμένουν ότι τα όποια μέτρα για έξοδο από την κρίση θα είναι αποτέλεσμα κοινωνικού διαλόγου, στη βάση της αρχής της καθολικής συνεισφοράς.

 

Καταλήγοντας οι Οργανώσεις επανέλαβαν τη διαχρονική θέση του συνδικαλιστικού κινήματος για την ανάγκη λήψης αποτελεσματικών μέτρων για πάταξη της τεράστιας φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής.


Από τις Οργανώσεις


Λευκωσία,
31/07/2012 

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ