facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Καλοκαιρινές διακοπές μελών ΟΕΛΜΕΚ 2015
 
 
 
 
Ημερομηνία: 12-05-2015

 

 

Τ.Θ. 28917,

2084 ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΗΛ. 22- 378480 , 22-379590,

ΦΑΞ. 22-379430, 22-379550

E-MAIL: info@oelmek.com.cy

Webside: www.oelmek.com.cy

Προς όλους τους συναδέλφους

μέλη της ΟΕΛΜΕΚ.

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΛΩΝ ΟΕΛΜΕΚ 2015

 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΦΟΥ

Σας πληροφορούμε ότι η Οργάνωσή μας διαθέτει 56 ιδιόκτητα διαμερίσματα στην Πάφο εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση και όλα τα στοιχειώδη για τη διαμονή σας. Στο χώρο υπάρχει πισίνα και καφετέρια. Η πισίνα θα ελέγχεται από 01 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου 2015 από ναυαγοσώστη από τις 10.00π.μ. – 6.00μ.μ. Τις υπόλοιπες ώρες τονίζουμε πως αν θα γίνεται χρήση της, θα γίνεται με δική σας αποκλειστικά ευθύνη. Τα κλειδιά μπορείτε να τα παίρνετε, αφού παραδώσετε την απόδειξη πληρωμής σας στον τόπο υποδοχής, που λειτουργεί στο χώρο της καφετέριας. Πριν και μετά την παράδοση των κλειδιών θα γίνεται έλεγχος των δωματίων. Άτομα που θα πάνε χωρίς απόδειξη δε θα τους δίνονται κλειδιά. O διαχειριστής στην Πάφο είναι ο κ. Κώστας Χειλέτης και το τηλέφωνό του είναι 99-683231.

Οι επιλογές για τη διαμονή σας στην Πάφο και το κόστος για το πενθήμερο είναι:

 

  • Το στούντιο (2-3 άτομα)                                          €150
  • Δύο συγκοινωνούντα στούντιο (4-6 άτομα)             €275
  • Διαμέρισμα δυο υπνοδωματίων (4-6 άτομα)             €250

 

Στο στούντιο υπάρχουν δύο μονά κρεβάτια ενωμένα και ένας καναπές. Στο διαμέρισμα των δύο υπνοδωματίων υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι, δύο μονά  κρεβάτια και δύο καναπέδες στο καθιστικό. Παρέχονται σεντόνια, πετσέτες μεγάλες, πετσέτες προσώπου και μαξιλαροθήκες. Απαγορεύεται η χρήση των πετσετών στην πισίνα. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, γκαζιέρα, όπως και οικιακά σκεύη.

 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΛΑΤΡΩΝ ΠΟΕΔ

Η Οργάνωσή μας έχει ενοικιάσει επιπλέον δύο διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου και τρία διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων στις Πλάτρες από την ΠΟΕΔ για εξυπηρέτηση των μελών της.

 

Οι επιλογές για τη διαμονή σας στις Πλάτρες (ΠΟΕΔ) και το κόστος για το πενθήμερο είναι:

  • Διαμέρισμα του ενός υπνοδωματίου    €200
  • Διαμέρισμα των δύο υπνοδωματίων    €250

 

Στα διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 3 άτομα και σ’ εκείνα των δύο υπνοδωματίων μέχρι 5 άτομα. Στους ενοίκους χορηγούνται σεντόνια και μαξιλαροθήκες. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρικά και οικιακά σκεύη. Το συγκρότημα της ΠΟΕΔ διαθέτει πισίνα και εστιατόριο.

 

Τα κλειδιά μπορείτε να τα παραλαμβάνετε από το διαχειριστή των διαμερισμάτων κ. Μιχάλη Μιχαηλίδη (τηλ. 99-492047) αφού του παραδώσετε την απόδειξη πληρωμής σας.

 

 

Οδηγίες ηλεκτρονικής αίτησης, διαδικασία πληρωμής και όροι συμμετοχής

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά, μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας, που θα ενεργοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2015. Την πλατφόρμα αυτή θα την βρείτε στην ιστοσελίδα της Οργάνωσής μας www.oelmek.com.cy με πεδίο «Αίτηση για εξοχικά διαμερίσματα».

 

Με την ενεργοποίηση της πλατφόρμας τα μέλη της Οργάνωσης θα μπορούν οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν να υποβάλουν την αίτηση έχοντας υπόψη ότι:

  1. Το σύστημα θα δέχεται αίτηση το αργότερο μέχρι την 1η Ιουνίου 2015. Έχετε τη δυνατότητα στην αίτησή σας να επιλέξετε δύο πενθήμερα (1=πρώτη προτίμηση, 2=δεύτερη προτίμηση).
  2. Προτεραιότητα δίνεται στα εν υπηρεσία μέλη.
  3. Τα διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων  θα παραχωρούνται κατά προτεραιότητα στους πολύτεκνους συνάδελφους μας.
  4. Προτεραιότητα θα δοθεί σ’ αυτούς που δεν έχουν κάνει χρήση των διαμερισμάτων κατά την περσινή και προπέρσινη καλοκαιρινή περίοδο.
  5. Η έγκριση θα στέλνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αιτητή με τις οδηγίες για την πληρωμή.
  6. Όλες οι πληρωμές (είτε η έγκρισή σας είναι για Πάφο είτε για Πλάτρες) πρέπει να γίνονται στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Εκπαιδευτικών Κύπρου Λτδ ή σε οποιοδήποτε Συνεργατικό Ταμιευτήριο στον αριθμό λογαριασμού ΟΕΛΜΕΚ–ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ 050-2094246-1 κατόπιν της γραπτής έγκρισής σας από την ΟΕΛΜΕΚ. Για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία αποστολής τηλεομοιοτύπου η κατάθεση πρέπει να γίνεται σε μετρητά και στην περιγραφή ο ταμίας να συμπληρώσει τον αριθμό κοινωνικών ασφαλίσεων (ΑΚΑ) και το επίθετό σας (π.χ. 111111ΜΑΡΚΟΥ). Για δική σας ευκολία, παρακαλούμε να τυπώσετε το e-mail της έγκρισής σας και να το έχετε μαζί σας για την πληρωμή όπου φαίνονται όλες οι πληροφορίες.
  7. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας, θα πρέπει να ενημερώνεται ΑΜΕΣΑ η ΟΕΛΜΕΚ.
  8. Εάν έχει γίνει η πληρωμή και για κάποιο λόγο θέλετε να ακυρώσετε την κράτησή σας, πρέπει να ειδοποιηθεί εγκαίρως η ΟΕΛΜΕΚ, με  γραπτή επιστολή, τουλάχιστον 15 ημέρες πριν. Το ποσό που πληρώσατε, θα πιστώνεται μέχρι 30 Ιουνίου του επόμενου έτους.
  9. Στα διαμερίσματα των Πλατρών ΠΟΕΔ δίνεται προτεραιότητα σε συναδέλφους της Πάφου,  εφόσον ζητηθούν, τηρουμένων των πιο πάνω κριτηρίων.
  10. Ο χρόνος παραλαβής των κλειδιών από τον διαχειριστή είναι από τις 3.00μ.μ. μέχρι τις 6.00μ.μ. και ο χρόνος παράδοσης των κλειδιών είναι ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι τις 12.00μ.
  11. Παρακαλούμε τους συναδέλφους ενοικιαστές να παραδίδουν ΚΑΘΑΡΑ τα διαμερίσματα όπως ΚΑΘΑΡΑ θα τα παραλαμβάνουν.
  12. Απαγορεύεται η μεταφορά ζώων εντός και εκτός των διαμερισμάτων (σκύλοι, γάτοι, κ.τ.λ.).
  13. Παρακαλούμε όπως γίνεται σωστή χρήση για εξοικονόμηση νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.
  14. Η ΟΕΛΜΕΚ δε φέρει καμία ευθύνη για απώλεια προσωπικών σας αντικειμένων.
  15. Υποβάλλοντας την αίτηση αυτόματα εξυπακούεται η αποδοχή των όρων συμμετοχής.

 

 

O   Πρόεδρος                                                        Ο   Γεν.  Γραμματέας

Δημήτρης  Ταλιαδώρος                                            Μιχάλης Ιερείδης

Λευκωσία,   11  Μαΐου  2015.

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΤΡΩΝ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2015)

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ