facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Απόφαση ΠΣΓΑ 16ης Δεκεμβρίου 2021 για το θέμα «Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού έργου και των Εκπαιδευτικών»
 
 
 
 
Ημερομηνία: 23-12-2021

 

 

Τ.Θ. 28917,

2084 ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΗΛ. 22- 378480 , 22-379590,

ΦΑΞ. 22-379430, 22-379550

E-MAIL: info@oelmek.com.cy

Website: www.oelmek.com.cy

Απόφαση για το θέμα

«Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού έργου και των Εκπαιδευτικών»

ΠΣΓΑ, 16  Δεκεμβρίου 2021

Η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων της ΟΕΛΜΕΚ (ΠΣΓΑ), η οποία συνήλθε στη Χοιροκοιτία στις 16 Δεκεμβρίου 2021, ενέκρινε το ακόλουθο ψήφισμα σχετικά με το θέμα «Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου και των Εκπαιδευτικών».

 

Η Οργάνωσή μας κατέθεσε ολοκληρωμένο έγγραφο στον Υπουργό Παιδείας για το θέμα της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών στις 22 Οκτωβρίου 2021, το οποίο περιλαμβάνει τόσο τις πάγιες θέσεις της ΟΕΛΜΕΚ για το θέμα όσο και ξεκάθαρες τοποθετήσεις επί της τελευταίας πρότασης του ΥΠΠΑΝ.  Σημειώνουμε, με έμφαση, ότι ούτε πριν ούτε μετά την αποστολή του εγγράφου, δεν έχει διεξαχθεί οποιοσδήποτε ουσιαστικός διάλογος για την αξιολόγηση, με αποκλειστική ευθύνη του ΥΠΠΑΝ.

 

Η ΠΣΓΑ τονίζει ότι η οποιαδήποτε σκέψη για παράκαμψη του διαλόγου με την ΟΕΛΜΕΚ και για μονομερή προώθηση του θέματος στη Βουλή, θα συναντήσει την έντονη αντίδραση της Οργάνωσής μας. Επίσης ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα αποδεχτούμε οποιεσδήποτε προσπάθειες εκβιασμού επί του θέματος, με επίκληση τα Ευρωπαϊκά Ταμεία.

 

Η ΠΣΓΑ της ΟΕΛΜΕΚ εξουσιοδοτεί το ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ να διεκδικήσει τις θέσεις της Οργάνωσης στον διάλογο που αναμένεται να ξεκινήσει για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.  Επίσης, σε περίπτωση που γίνει προσπάθεια παράκαμψης του διαλόγου με την Οργάνωσή μας και μονομερή προώθηση του θέματος στη Βουλή, η ΠΣΓΑ, εξουσιοδοτεί το ΚΔΣ να προχωρήσει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα, μη εξαιρουμένων και των δυναμικών.

 

Ο  Πρόεδρος                                                                Ο  Γεν. Γραμματέας

Κώστας Χατζησάββας                                          Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος

Λευκωσία, 16 Δεκεμβρίου 2021

Αρ. πρωτ.  ΠΣΓΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021(ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ)

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ