facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Ανακοίνωση ΚΔΣ ΟΕΛΜΕΚ για το πρόβλημα της αδιοριστίας μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών
 
 
 
 
Ημερομηνία: 20-07-2017

 

 

Τ.Θ. 28917,

2084 ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΗΛ. 22- 378480 , 22-379590,

ΦΑΞ. 22-379430, 22-379550

E-MAIL: info@oelmek.com.cy

Website: www.oelmek.com.cy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνήλθε σήμερα εκτάκτως το Κ.Δ.Σ. για να αξιολογήσει τις εξελίξεις σχετικά με το πρόβλημα της αδιοριστίας μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών.

 

Θέση της ΟΕΛΜΕΚ ήταν εξαρχής  και παραμένει ο επαναδιορισμός των εκπαιδευτικών που εργάστηκαν για πολλά χρόνια στην Εκπαίδευση και θυματοποιούνται εξαιτίας των ΝΩΠ, αλλά και άλλων πολιτικών του ΥΠΠ.  Παραμένουν, επίσης, οι αρχικές θέσεις της Οργάνωσης, όπως έχουν κατ’ επανάληψη τεθεί δημόσια, για μη αποδοχή της αποεργαστηριοποίησης μαθημάτων, για καθαρά εκπαιδευτικούς λόγους, αλλά και λόγους ασφάλειας και υγείας των μαθητών / - τριών,  καθώς και των υπεράριθμων και μικτών τμημάτων στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

 

Θεωρούμε ωστόσο ότι, ως προς το θέμα της αδιοριστίας μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών, οι προτάσεις του ΥΠΠ κινούνται προς την ορθή κατεύθυνση.  Η σοβαρότητα και η πειστικότητα των επιχειρημάτων της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ θεωρούμε ότι έφεραν αποτέλεσμα.

 

Υπό το φως των πιο πάνω, το ΚΔΣ εξουσιοδοτεί τη Γραμματεία να προβεί σε όποιους χειρισμούς κρίνει αναγκαίους για την υλοποίηση των προτάσεων του ΥΠΠ και για την οριστική επίλυση των ζητημάτων που ήδη είναι ανοιχτά.

 

 

Ο  Πρόεδρος                                       Ο  Γεν.  Γραμματέας

Γιάννος Σωκράτους                           Κώστας Χατζησάββας

Λευκωσία,    20  Ιουλίου   2017

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ.   0311-698.2017

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ