facebook
 
 
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ
 
Η ΟΕΛΜΕΚ ζητά ανάκληση της άδειας για «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ»
 
 
 
 
Ημερομηνία: 10-02-2014

 

 

Τ.Θ. 28917,

2084 ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΗΛ. 22- 378480 , 22-379590,

ΦΑΞ. 22-379430, 22-379550

E-MAIL: info@oelmek.com.cy

Webside: www.oelmek.com.cy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με αφορμή την Έκθεση της Γενικής Ελέγκτριας για την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Αριστοτέλης» και τους χειρισμούς του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, η ΟΕΛΜΕΚ καλεί τον Υπουργό όπως αποσύρει την επιστολή του προς την συγκεκριμένη εταιρεία με την οποία επιτρέπεται η επίσκεψη εκπροσώπων της στα Δημόσια σχολεία για προβολή και πώληση του συγκεκριμένου προϊόντος.

 

Αν το Υπουργείο Παιδείας θεωρεί ότι ο λόγος που παρατηρούνται τόσο χαμηλά αποτελέσματα σε διεθνείς εξετάσεις, όπως το πρόγραμμα PISA  και όπως συγκεκριμένα δηλώνει ο ΥΠΠ φθάσαμε στον «πάτο», είναι η απουσία τέτοιων προγραμμάτων, ας υιοθετηθούν από το Υπουργείο Παιδείας οι νέες τεχνολογίες αυτής της μορφής σε κάποια σχολεία πιλοτικά, για να δούμε τα αποτελέσματα.

 

Εξυπακούεται ότι για την πιλοτική αυτή εφαρμογή, θα πρέπει να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπουν τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση.

 

Αν όντως ο ΥΠΠ πιστεύει ότι βρισκόμαστε στον «πάτο», τον καλούμε να δεχθεί άμεσα την ΟΕΛΜΕΚ για συζήτηση όλων των ζητημάτων που θα βελτιώσουν το δημόσιο σχολείο, όπως είναι τα Αναλυτικά Προγράμματα, τα Ωρολόγια Προγράμματα, το Ενιαίο Λύκειο, οι Παγκύπριες Εξετάσεις, η Αξιολόγηση, κ.λ.π.

 

Σε ό,τι αφορά ισχυρισμούς της εταιρείας ότι η Οργάνωσή μας αποδέχθηκε το προϊόν «Αριστοτέλης», να υπενθυμίσουμε ότι εκφράσαμε αρκετές επιφυλάξεις για την εφαρμογή του όλου εγχειρήματος στα σχολεία.

 

 

 

 

Ο  Πρόεδρος                                                   Ο  Γεν.  Γραμματέας

Θέμης Πολυβίου                                                Δημήτρης  Ταλιαδώρος

Λευκωσία,    10  Φεβρουαρίου  2014

ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ

Αρ. πρωτ.  0311-151.2014

 
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ